Sidväg:


Covid-19 anpassad utbildning i Brandfarliga Arbeten

15 sep 2020
Sverige

Vi erbjuder Covid-19 anpassad utbildning i Brandfarliga Arbeten!

 

Under augusti har vi vid två tillfällen utbildat medarbetare från Processbygg Tjörn AB i Brandfarliga arbeten (o.k.s. Heta Arbeten). Utbildningen Covid-anpassades bland annat genom att antalet deltagare reducerades per utbildningstillfälle så att ett säkert avstånd kunde hållas i lokalen. Vi tackar Processbygg för förtroendet att få utbilda era medarbetare.

Brandfarliga arbeten är en utbildning för att uppfylla försäkringsbolagens krav vid brandfarliga arbeten. Andreas Frid Alerås är vår utbildare i Brandfarliga arbeten och har en lång erfarenhet av brand, bland annat som brandman i räddningstjänsten. Andreas kan utbilda både hos kund och i KAEFERs egna utbildnings- och konferenslokaler om så önskas. Vi använder oss utav utrustning från HAAGEN – Bullseye, en digital släckutrustning som ger er möjlighet att brandöva realisitiskt utan direkt påverkan på miljön. Tidsåtgång för utbildningen är 6,5 – 8 timmar inklusive fika och lunch.

Om ni är intresserade av att få veta mer eller om ni önskar boka ett utbildningstillfälle är ni välkomna att kontakta Andreas.

* Vi kan även erbjuda Covid-19 anpassade utbildningar i HLR, Första hjälpen, Brand, Bättre arbetsmiljö (BAM) och Fallskydd. Kontakta Andreas Frid Alerås för mer information.  

Utbildningslokal
HAAGEN - Bullseye
Brandfilt